Back to top

Verzenden en retourneren

Bedrijfsgegevens

Webshop Jentlemen

 

E-mail: johnnyjoan@gmail.com

KVK nummer 67701876

BTW nr: NL 001440358B28

Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten binnen Nederland bedragen 6.95

De levertijd hangt af van de voorraad van de bestelde producten.Ons doel is om binnen één tot drie werkdagen je bestelling in orde te maken mits er een onderdeel van je bestelling apart besteld moet worden.De bestelling proberen we tussen drie en vijf werkdagen te leveren.Voor de levering zijn wij afhankelijk van Post NL.Mocht het langer duren, dan zullen wij dit per e-mail aan u bekend maken.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Groningen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. U betaald geen verzendkosten bij deze keuze.De betaling dien je via de webshop te doen zodat de bestelling officieel is.Na het ontvangst van de betaling maken we je bestelling in orde en maken we via de email een afspraak om je bestelling te kunnen afhalen.

Klacht en retour sturen

Ballonnengeschenken.nl streeft er naar om je bestelling naar alle tevredenheid te leveren.Mocht de bestelling niet geheel naar wens zijn kijken we graag naar een passende oplossing die naar wens is van beide partijen.Dit dien je binnen  zeven dagen kenbaar te maken.

 

De manier van retourneren kan op twee manieren.Door het product aan te leveren in Groningen of het retour met de post te sturen.Deze twee opties kunnen alleen plaats vinden als beide partijen tot overeenstemming zijn gekomen en dit per email is bevestigd.

De procedure zullen we per email bespreken.